fbpx

Badkamers

In een badkamer wordt geleefd. Water, stof en zeep zijn hier dan ook niet weg te denken. Maar het kan ook een plek zijn om tot rust te komen en te ontspannen. Droom je van een badkamer op maat waarvan je nog jaren kan genieten? Dan is interieurbouw en schrijnwerkerij Willekens je partner.

Specialist voor badkamers in Herentals en omgeving

De badkamer is een van de meest gebruikte ruimtes in een woning en we spenderen er vaak heel wat tijd. Logisch dan ook dat we regelmatig de vraag krijgen om een persoonlijk, aangenaam of praktisch ontwerp te maken voor een mooi uitziende badkamer.

Onze interieurontwerpers zorgen voor een fraai ontwerp. Badkamers en overige inrichting worden bij ons volledig op maat gemaakt, altijd naar wens van de klant. We werken ook samen met ervaren en capabele loodgieters voor een feilloze installatie van het sanitair zoals WC, lavabo, douche, bad.

We gebruiken heel wat verschillende duurzame materialen en technieken. Hout bijvoorbeeld brengt sfeer en warmte in uw badkamer, en het is een degelijk materiaal dat uiterst geschikt is voor in een vochtige ruimte. Maar uiteraard kiest u voor uw badkamer volledig zelf bij Willekens in Herentals.

Feilloze inrichting van uw badkamer

Een nieuwe badkamer is een grote investering en moet heel wat jaren meegaan. Voor het bad, de douche en het badkamermeubel kies je dus best tijdloze kleuren en vormen. Ook bij het kiezen van de tegels speel je maar beter op veilig.

Een geslaagde badkamer inrichten, begint met een grondige voorbereiding en heel wat puzzelwerk. Door rekening te houden met de beschikbare ruimte en technische aspecten zoals afvoerbuizen, waterleidingen en elektriciteit voorkom je heel wat problemen.

Reken op interieur Willekens in Herentals voor een naadloze afwerking en inrichting van uw badkamer. Dankzij onze ervaring en expertise kunt u op beide oren slapen.

Onze overige diensten

Naast badkamers kunt u interieurbouw & schrijnwerkerij Willekens ook contacteren voor:

Twijfel niet ons te contacteren met al uw vragen, om een afspraak te maken of voor een gratis offerte voor de badkamer van uw dromen.

Vragen of interesse in een van onze diensten?

Ons team van professionals staat steeds paraat om jou zo goed mogelijk te begeleiden.