fbpx

Dressings

Een dressing is de droom in elke woning. Een volledige dressing op maat is een meerwaarde voor elk huis. Samen met jou ontwerpen wij dé dressing op maat waarvan u al jaren droomt. Wij zorgen met ons vakmanschap en kwaliteit voor een perfect eindresultaat.

Praktische dressing laten maken?

Een dressing is een erg praktische manier om uw ruimte optimaal te benutten. Interieur Willekens in Herentals maakt uw dressing op maat met de grootste aandacht voor afwerking en netheid.

De indeling van uw dressing kunt u bij ons uiteraard volledig zelf bepalen: Meerdere laden, gelakte vlakken, supplementaire legvlakken, specifieke das-, broek-, en rokhouders, uittrekbare legvlakken, schoenrekken, uittrekbare spiegels etc. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen uit heel wat handige accessoires zoals broekrekken en liftstangen.

Keuze uit heel wat materialen voor dressings

Dressings kunnen uitgevoerd worden in elke stijl en materiaal: van strak en hedendaags (bv. in aluminium, hoogglanslak, laminaat, glas) tot warm klassiek (in warme houtfineer, mat gelakte MDF, laminaat met reliëfstructuur…). De keuze is aan ook hier volledig aan u. Advies nodig? Vraag ons ernaar.

Welk type deur wil u voor uw dressing?

De keuze van de deuren is niet alleen een esthetische beslissing, maar ook een praktische. Zo kunt u onder meer kiezen voor draaideuren, vouwdeuren of schuifduren. Elk type deur heef zo zijn voordelen. Twijfel niet ons vrijblijvend te contacteren voor meer info hierover.

Wat kost een dressing bij Willekens in Herentals?

Veel hangt af van de grootte van uw dressing. Materiaal en afwerking variëren erg qua prijs, zeker bij gesloten dressings. Maar ook de indeling speelt een rol in de prijs. Hoe meer hout en hoe smaller de vakjes, hoe hoger de prijs.

Als u de dressing helemaal tot in de puntjes wil afwerken (extra lades, over schoenenrekken, dassenhouders, uittrekbare legvlakken, kledingliften, geïntegreerde LED-verlichting of andere accessoires) dan stijgt uiteraard de totaalprijs van uw dressing.

Met andere woorden: Alles hangt af van wat uw wensen zijn. Tip: Door bijvoorbeeld te kiezen voor kasten met brede onderverdelingen en een aantal hanggedeeltes, en minder lades en vakjes, kunt u de prijs alvast wat drukken.

Neem gerust contact op met Willekens in Herentals, en samen komen we ongetwijfeld tot een dressing en prijs waar u uiterst tevreden van zult zijn!

Vragen of interesse in een van onze diensten?

Ons team van professionals staat steeds paraat om jou zo goed mogelijk te begeleiden.