fbpx

Maatkasten

Maak optimaal gebruik van de ruimte in je woning met maatkasten. Je kan op interieurbouw en schrijnwerkerij Willekens rekenen voor het uitwerken van kasten, volledig op maat van jouw woning.

Waarom een kast op maat?

Hoewel er in heel wat woonwinkels tegenwoordig al heel wat afzonderlijke attributen voor kasten verkrijgbaar zijn, zult u het toch steeds moeten doen met de door hen aangereikte middelen.

Wat een maatkast onderscheidt van kasten die u in de winkel kunt kopen, is het persoonlijk aspect: Laat u uw kasten door ons vervaardigen? Dan heeft u inspraak in zowel het uiterlijk als het materiaal van de kasten.

Bij maatkasten wordt dus niet uitgegaan van de massa maar wordt er gekeken naar de persoonlijke noden van de klant. Elke gezinssamenstelling is immers anders en ook persoonlijke voorkeuren kunnen sterk variëren.

Heeft u interesse in een kast die volledig op maat van u, uw woning en gezin wordt samengesteld? Twijfel dan niet ons te contacteren. Bij interieur en schrijnwerkerij Willekens in Herentals kunt u rekenen op persoonlijk advies op maat en een gratis offerte.

Maatkasten van beter materiaal

Het is geen geheim dat de meeste maatkasten in de winkels vervaardigd zijn uit minderwaardige houtsoorten en kartonnen ruggen. Door hun afwerking zien ze er vaak hetzelfde uit, toch zullen ze veel minder goed bestand zijn bepaalde lasten en zullen ze sneller ouderdomssporen vertonen.

Bij interieur en schrijnwerkerij Willekens maken we maatkasten van kwaliteitsvol, duurzaam materiaal. Bovendien heeft u zelf inspraak in het materiaal dat u wil en het uiterlijk van de kasten.

Waarom uw maatkasten laten maken door Willekens in Herentals?

Wij maken onze belofte van maatwerk volledig waar. Onze maatkasten laten geen centimeter van uw beschikbare ruimte verloren gaan. Het ontwerp is volledig afgestemd op uw wensen en verlangens. In samenspraak met uw lokale vakman of interieurspeciaalzaak, garanderen we u graag een perfect eindresultaat.

Heeft u vragen?

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Twijfel dan niet om Willekens in Herentals vrijblijvend te contacteren voor een antwoord op al uw vragen omtrent maatkasten, dressingsbinnendeuren, badkamers, keukens, allemaal op maat!

Vragen of interesse in een van onze diensten?

Ons team van professionals staat steeds paraat om jou zo goed mogelijk te begeleiden.