fbpx

Interieurinrichting

De mogelijkheden in interieurinrichting en interieurafwerking zijn eindeloos. Maar ook voor het bijhorende binnenschrijnwerk kan je met een gerust hart beroep doen op onze kennis, ervaring en expertise.

Interieurinrichting Herentals en omgeving

Bent u op zoek naar een ervaren, betrouwbare schrijnwerker voor interieurafwerking, binnen schrijnwerk of interieurinrichting Herentals of omgeving? Reken op het vakmanschap van Willekens voor professioneel maatwerk. Hout is een graag geziene gast in ons interieur. Bij Willekens zit u goed voor alles wat met binnen schrijnwerk en interieur te maken heeft. In ons eigen atelier gaan onze vakmannen maar al te graag aan de slag om oplossingen op maat te zoeken voor al uw interieurwensen.

Binnen schrijnwerk voor interieurinrichting

Ons binnen schrijnwerk wordt allemaal op maat gemaakt in eigen werkplaats en volgens de wens van de klant of ontwerper uitgevoerd. Onder binnen schrijnwerk verstaan we vooral het verder afwerken van uw woning met oog voor elk detail. De plinten, raamtabletten, omlijstingen, kroonlijsten, gordijnkasten, rolluikkasten, buizenkasten en veel meer. U kunt bij ons ook terecht voor trappen in alle vormen, combinaties en houtsoorten. Rechte trappen, kwartslagen, spiltrappen, Z-trappen. Ze worden allemaal met de meeste zorg geplaatst en afgewerkt. Ook voor binnendeuren in eender welke gewenste stijl kan u een beroep op ons doen. Uiteraard houden wij bij al onze werken optimaal rekening met de beoogde stijl, uw budget en de afgesproken timing. Uiteraard kunt u op vlak van interieurbouw voor nog heel wat meer zaken op ons beroep doen.

Interieurbouw

Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring spelen wij razendsnel in op de nieuwste trends. In ons hoogtechnologisch atelier kunnen wij zowat alles vervaardigen op vlak van schrijnwerk voor:

Willekens inschakelen voor uw interieurinrichting?

Twijfel niet Willekens Herentals contacteren voor meer info in verband met schrijnwerk voor interieurinrichting of interieurbouw. Wij staan u graag bij met raad en daad. Een afspraak maken? Een gratis offerte? vraag het ons gewoon.

Vragen of interesse in een van onze diensten?

Ons team van professionals staat steeds paraat om jou zo goed mogelijk te begeleiden.