fbpx

Over ons

Wij zijn een ervaren, enthousiast en dynamisch bedrijf bedrijf met jarenlange ervaring in het schrijnwerken en de interieurbouw.

Interieurbouw is ons vak

Interieurbouw en schrijnwerkerij Willekens is een ervaren, enthousiast en dynamisch bedrijf. We zijn gespecialiseerd in binnen-en buitenschrijnwerkerij op maat. Alle mogelijke ontwerpen worden bij ons in hout gerealiseerd.

Passie voor hout

Hout is onze passie. Wij ademen interieurbouw.

Wij ontwerpen en maken al uw wensen in hout. Zowel plaatmaterialen, nieuw massief als recup massief hout kennen voor ons geen geheimen en worden moeiteloos gecombineerd.

Een eigen atelier voor maatwerk

Onze realisaties worden in ons eigen atelier gemaakt door geschoolde mensen en CNC-gestuurde machines. Onze medewerkers worden zorgvuldig uitgezocht we scholen hen voortdurend bij met de nieuwste technieken.

Enkel kwalitatieve materialen

Wij gebruiken enkel en alleen kwalitatieve producten en moderne materialen en machines. Daardoor kunnen ook wij op onze beide oren slapen dat we steeds modern maatwerk kunnen afleveren aan onze klanten.

Modern machinepark

Door ons modern machinepark en onze grote stock aan verschillende materialen, kunnen wij in veel gevallen tot het laatste moment inspelen op onverwachte problemen en wensen van onze klanten. Hierdoor slagen wij erin om onze beloftes steeds correct na te komen, waardoor wij alleen maar tevreden klanten hebben.

Onze werkwijze

Wij komen graag langs om jouw wensen te bespreken en de situatie in te schatten, zodat wij een duidelijke en eerlijke offerte kunnen opmaken. Binnen de twee weken ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.

Indien je dit wenst, kunnen wij een 3D-ontwerp maken.

Vragen of interesse in een van onze diensten?

Ons team van professionals staat steeds paraat om jou zo goed mogelijk te begeleiden.