fbpx

Welkom bij interieurbouw Willekens, zullen we ons even voorstellen?

Door Tijl Willekens / 02 oktober 2018

Welkom bij interieurbouw en schrijnwerkerij Willekens. Ons werk, dat kan je bewonderen op de plaatsen die wij een warm hart toedragen, bij de mensen thuis. Het resultaat van ons werken delen wij regelmatig met enige trots hier op onze website en Facebook pagina. En omdat wij graag interessante en correcte info geven over alles wat te maken heeft met ons beroep, starten wij ook een blog waarin we regelmatig diverse topics rond interieurbouw en schrijnwerkerij zullen behandelen.

Maar, first things first. Achter interieurbouw en schrijnwerkerij Willekens zitten uiteraard een verhaal, een gezin en mensen. En we stellen ons allereerst graag aan jullie voor. Kwestie van elkaar meteen goed te leren kennen. We komen tenslotte werken in jullie huis.

Al heel snel de keuze voor interieurbouw gemaakt

Interieuwbouw Willekens is het kindje van Tijl Willekens. Al in het middelbaar had hij zijn roeping gevonden en zijn studiekeuze was dan ook snel gemaakt. Zijn eerste ervaring deed hij op bij een gerenomeerde schrijnwerkerij/interieurbouwer. Zijn eerste stappen als zelfstandige deed hij in bijberoep om dan in 2014 de switch te maken naar volwaardige zelfstandige. In totaal bouwt Tijl verder op 10 jaar ervaring en leert hij nog elke dag bij.

Tijl zijn missie? Klanten blij maken, zijn beloftes nakomen en een mooi, correct en kwalitatief resultaat afleveren. Hierin wil interieurbouwer Tijl graag verder werken en blijven groeien.

Waarom je met ons zou moeten samenwerken? Wij werken op mensenmaat. We hebben veel oog voor de wensen van de klant, kwaliteit en detail. Wij bedenken en creëren alles in eigen beheer wat ervoor zorgt dat wij een totale controle over het hele proces hebben. Alle creaties worden gerealiseerd met de modernste machines.

Enneuh, is Tijl een gezinsman?

De combinatie van zelfstandige met een gezin is soms een beetje zoeken. Tijl en vrouw Elke hebben twee dochters van 1 en 3 jaar. Maar dankzij de hulp van de grootouders is het prima combineerbaar.

En is Tijl zijn eigen huis dan piekfijn in orde?

We zouden graag zeggen van wel. Maar zoals dat gaat bij vele zelfstandige hebben de werken bij onze klanten voorrang en blijft het thuis dus al wel eens liggen. Al helpt het wel om deadlines op te stellen zodat de ook van onze eigen projecten foto’s kunnen nemen. Dus uiteindelijk geraakt het hier ook wel af.

Creatief met hout

Tijl houdt van het “grotere” werk: badkamer, keukens, totaalrenovaties,… Maar door zijn opleiding en kennis in houtsnijden komt dit ook van pas met kleinere, creatieve projectjes. Tijl maakt graag eigenzinnige creaties, tafels, salontafels, … in hout. In een iets verder verleden was hij trouwens iets meer bezig met mechanica dan hout en kon je hem vooral vinden naast VW Golf eentjes.

Zo weten jullie al wie er achter interieurbouw Willekens zit en van waar onze passie en vakkennis komt. Wil je graag meer weten of ons betrekken in een van je renovatieprojecten? Contacteer ons dan vrijblijvend.

 

Deel dit artikel op
Andere interessante berichten

Vragen of interesse in een van onze diensten?

Ons team van professionals staat steeds paraat om jou zo goed mogelijk te begeleiden.